N

S

E

D

Lid worden van NSEde?

Let op: wanneer je je aangemeld hebt, betekent dat niet dat je automatisch lid bent!
Na de in-week (7 t/m 10 september) zullen de inschrijvingen sluiten en hoor je op korte termijn of je lid bent geworden.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Dat snappen wij. Op deze pagina vertellen we je wat het betekent om lid te zijn van NSEde.

Na de zomer houden we een introductieweek (de in-week) waar je verder kennis kunt maken met onze vereniging. Wellicht zal de in-week dit jaar anders verlopen dan normaal, in verband met de corona crisis. We doen ons uiterste best om je hier goed over te informeren.

Uiteraard beantwoorden we graag je vragen over de vereniging! Je kunt je vragen mailen naar assessorextern@nsede.nl

Wat kun je verwachten?

Samen geloven

Samen geloven

Een plek om, samen met elkaar, Christus te leren kennen en hem bekend te maken. Want geloven doe je niet alleen.

Bijbel

Opbouw

Een veilige omgeving waar je samen met anderen de bijbel in duikt en elkaar opbouwt door bijvoorbeeld bemoediging of juist door confrontatie.

gezelligheid

Gezelligheid

Borrels, feestjes, gala’s en weekenden met veel gezelligheid. Zodat we met elkaar een band krijgen en een goede sfeer creëren waarin we elkaar opbouwen.

ontwikkeling

Ontwikkeling

Een vereniging die kansen biedt om je persoonlijk te ontwikkelen in een commissie, één van de bands, een kringhuis of als bestuurslid.

kringhuizen

Kringhuis

Drie kringavonden per maand waarin jij met je kringhuis eet en vervolgens uit elkaar gaat in kringen of met het hele kringhuis een Bijbelstudie houdt.
Klik hier om alle kringhuizen te bekijken.

Bidden

Geloofsgroei

Thema-avonden en aanbiddings-avonden waar we God aanbidden en naar sprekers uit een breed spectrum van het christelijke geloof luisteren.

En nog veel meer…

Wat verwachten we van jou?

Open voor geloof

Je hoeft geen perfecte christen te zijn maar we verwachten van jou dat je openstaat voor het geloof. Dat je Christus wil leren kennen en dat je wilt groeien op persoonlijk vlak en in je geloof.

Actief

We verwachten dat je graag investeert in de vereniging en haar leden zoals zij dat ook in jou zullen doen. We verwachten daarom dat je een actieve houding hebt als lid. Ga ervan uit dat je twee avonden per week bezig bent met NSEde.

Voor langere tijd

We verwachten dat je twee jaar lid blijft. Dit is geen harde regel, maar de vereniging wordt gedragen door leden en jij kan misschien één van die leden zijn. Daarvoor is het wel belangrijk dat je minimaal twee jaar lid bent.

Noviciaat

Je bent aanwezig op het noviciaat: het introductieweekend met alle nieuwe leden waarin je een band opbouwt met jouw jaarlaag. We stomen je klaar als volwaardig nieuw lid!

Wat kost het?

Contributie

NSEde organiseert vele activiteiten en daar komt ook een financieel plaatje bij kijken. Alle leden van de vereniging dragen jaarlijks contributie af. Deze contributie wordt onder andere gebruikt voor het huren van locaties, inhuren van sprekers en voor andere kosten die NSEde maakt voor het organiseren van activiteiten. De contributie bedraagt voor eerstejaars ongeveer 150 euro.

Weekenden

Door het verenigingsjaar heen ga je met je kringhuis op kringhuisweekend en met de gehele vereniging op verenigingsweekend. Daarnaast zijn er nog verschillende andere weekenden zoals het liftweekend en het mannenweekend of vrouwenweekend. Aan de meeste van deze weekenden zitten ook enkele kosten verbonden.

Aanmelden

Heb je nog vragen?