Sponsoring

Partner worden

Een studentenvereniging biedt u kansen.
U kunt namelijk onder een hele specifieke doelgroep meer naamsbekendheid krijgen.
Lees verder hoe u dit bij Navigators Studentenvereniging kunt doen.

Online aanwezigheid

Elke week wordt een mailing verstuurd naar alle leden waarin u kunt worden meegenomen. Ook op de website kunt u worden vermeld als sponsor. Voor prominente plekken betaalt u meer dan voor de minder zichtbare plekken.

Kledingsponsoring

Huizen, commissies en disputen. Voor elk onderdeel van de vereniging is er aparte kleding. U kunt op deze kleding worden vermeld als sponsor van de vereniging. U kiest de activiteiten waar u gezien wilt worden.

Posters in de sociëteit

Boven de bar, urinoirs en bij de entree. Overal kunt u laten zien wie u bent en waarom wij u moeten zien als vereniging. We helpen u bij het beslissen over de opmaak, tekst en plek waar uw poster komt te hangen.

Netwerkavonden

Gebruik de sociëteit voor uw netwerkavond. Kom in contact met de kennis en ideeën van de studenten binnen onze vereniging. En laat ons in contact komen met de mogelijkheden van uw bedrijf.

Partner worden?

Wilt u partner worden van NSEde of heeft u vragen? In overleg kunnen alle mogelijkheden besproken worden. We horen graag van u. Wij zijn te bereiken via ons mailadres: acquisicie at nsede.nl.
Mail sturen