Skip to content

Sociëteitsbestuur

IXᵉ bestuur der NSEde: Bavaria

Herus: Renze van Ravenhorst

Renze van Ravenhorst vervult de functie van Herus in het XCIIe bestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Herus is eindeverantwoordelijk voor de Sociëteit van NSEde, de Herus werkt hiervoor samen met het Sociteits bestuur en is hiervan de voorzitter. Daarnaast is de Herus verantwoordelijk voor de huur van externe locaties, bijvoorbeeld voor een viering of een algemene ledenvergadering. 

Secretaris: Hannah van Dijk 

Hannah van Dijk vervult de functie van Secretaris in het IXe Sociëteitsbestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Secretaris is verantwoordelijk voor de administratieve zaken, zoals het regelen van avondverantwoordelijken, BHV’ers, de wekelijkse schoonmaak en het bijhouden van de agenda’s. 

Fiscus: Lotte Koevoet

Lotte Koevoet vervult de functie van fiscus in het IXste sociëteitsbestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Fiscus is verantwoordelijk voor financiën van sociëteit ‘T paarse hert. Zij zorgt ervoor dat de boekhouding op orde is, facturen worden opgesteld en rekeningen worden betaald. 

Dominus: David Henkel

David Henkel vervult de functie van Dominus in het IXe Sociëteitsbestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Dominus is verantwoordelijk voor de zaken rondom verhuur, zoals intern en extern verhuur, huurovereenkomsten en contracten. Daarnaast houdt de Dominus zich bezig met de acquisitie en relatiebeheer. 

Barpresident: Anna Pol

Anna Pol vervult de functie van Barpresident in het IXe sociëteitsbestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Barpresident is verantwoordelijk voor de inkoop, personeel en functioneren van de bar.

Aedilis: Griffin Wijnen

Griffin Wijnen vervult de functie van Aedilis in het IXe Sociëteitsbestuur van Navigators Studentenvereniging Ede. De Aedilis is verantwoordelijk voor alle functionele zaken rondom de sociëteit , hieronder valt o.a. het bezig zijn met de fysieke toestand van de sociëteit zoals: de bouwkundige elementen, brandveiligheid, het interieur, techniek en dergelijken.

SPONSORS

KVK-nummer: 09178760